lørdag 1. mars 2014

Tur til Svea sammen med fastlandsbesøk

Planen var å ta en tur til Svea i dag, og ettersom at farfar er på besøk, og ettersom at han nå etterhvert har begynt å bli en dreven scooterfører, så var det ikke noe problem at vi tok turen alle 6. Løypa til Svea er drøyt 60 km hver vei, og med godt vær og meget godt føre, så er det en tur som ikke byr på de store utfordringene.


På vei opp Todalen, og på toppen av Gangdalen (Gangdaldalspasset), så åpenbarte sola seg i sør. Ettersom at store deler av turfølge er over middels solhungrige, så måtte vi selvfølgelig ta en liten stopp og nyte den herlige utsikten.


Selv om det kun er snakk om dagstur, så er det en del oppakning som skal være med. For å være beredt til å slå en leir underveis, så er det med lavvo, ovn og ved. I tillegg så er det selvfølgelig med ekstra bensin, mat og drikke. Her har vi gjort en liten stopp på Sjaktbreen og nyter utsikten utover den fantastiske fjellheimen.


Selv om det ikke er laget noen kunstige leke- eller aktivitetsplasser underveis, så er naturen full av naturlige arenaer å boltre seg på. Mens Wilhelm og Mathias sitter inne i den varme sluffa og ser film, så er Carl Martin, mamma og pappa fullt opptatt med å ta seg opp på en høyde som egner seg for aking.



Carl Martin er her kledd for det meste - både scooterkjøring og action-lek.

Takk for en herlig tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar