søndag 2. mars 2014

Aktivitetsdag på Fritthamn

Selv om det var litt vind på søndag, så kunne ikke 6 kuldegrader hindre oss i å holde oss til planen om å ta en tur opp til Fritthamn for å boltre seg i deilig puddersnø så langt øye rekker. Carl Martin hadde gjort avtale med flere klassekompiser, men denne lekeplassen har plass til alle..


Familien Ianssen er stor sett alltid satt opp med lavvo og ovn, og dermed så blir det naturlige samlingspunktet for de andre som kommer til leiren. Etterhvert så lignet leiren en liten signøynercamp...

Omgivelsene er som alltid storslåtte her på Svalbard. Fritthamn ligger kun ca 15 km kjøring fra Longyearbyen, og er en plass hvor det alltid er masse snø som kan nytes både med ski, snowboard, akebrett eller scooter.
 Her er tre av guttene (Carl Martin, Rasmus og Mathias) etter at de er trukket opp på toppen av den mobile skiheisen. Da er det bare nedkjøringen som gjenstår..


Wilhelm er selvfølgelig med, og her assisterer han pappa på skiheisen. Å kjøre ned de bratteste skråningene er som de beste berg- og dalbaner, og Wilhelm synes at det kiler godt i magen.


Ikke alle er like glad i å bli tatt bilde av...

 Farfar har ingenting i mot å bli tatt bilde av. Her tatt bilde av sammen med scooteren til Carl Martin og Mathias som farfar har fått lov til å låne både på tur til Svea og nå på tur til Fritthamn.

  Her er Mathias klar til neste utfart. Tøff kar!

 I bakgrunnen ser vi en av skibakkene. Vi fikk laget oss et hopp som gutta fikk utfordret seg på.



 Her har gutta boys tatt en "pust i bakken", og nyter nå grillpølser og andre medbrakte godsaker. Inne i teltet så er det godt og varmt, og det er selvfølgelig høy trivselsfaktor!

Guttene blir små i den store bakken. Her er de på vei ned i en bakke full av puddersnø - det kan ikke bli særlig bedre.

Atter en fantastisk dag med mye action og morro!

Farfar reiser ned til fastlandet igjen i morgen, og vi har også denne gangen, fått noen fine og koselige dager sammen. Takk for besøket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar