søndag 14. juli 2013

Sommerferien 2013 - del 3, Sørlandet

Etter noen fine dager i Italia, og retur tilbake til Oslo, så hentet vi ut en ny leiebil på Gardermoen, og la turen nedover til Skien og videre til Kristiansand hvor campingliv og dyreparken sto på programmet.



 
 Det var fint å se Tobias og Philip, onkel, tante og farmor igjen. Vi traff de alle i Skien når vi kom dit, og gutta fikk lekt masse sammen før vi kjørte videre til Kristiansand. Her har farmor invitert til middag på Peppes.

 Rottejomfruen er alltid like morsom å leke på..

 
 I dyreparken så er det nok å ta seg til, og alle gutta storkoste seg. Mor og far syntes også at det var morsomt med alle dyrene og karusellene.



Wilhelm kjører Volvo lastebil, hvor han blant annet måtte ta Color Line sin ferge over til Danmark. Dette gikk jo veldig fint, selv om det egentlig var 4-års grense for å føre de store kjøretøyene...
 
 
 Her har gutta tatt seg en kjøretur inne i løvejungelen. Litt usikkert om sjåføren har gyldig førerkort?

 Selvfølgelig måtte vi innom Kaptein Sabeltann sin verden hvor "Den Sorte Dame" lå til kai. Vi mønstret alle på for å bistå Sabeltanns menn med å redde Abrahamn - dette var veldig spennende!


 

I Kardemomme by var det Tante Sofie og politimester Bastian som regjerte. Her måtte alle være bare snille og greie, noe vi syntes alle var.







 En av tigrene i parken syntes det var såpass varmt at den faktisk tok et bad mens vi sto å så på.


 Her er Wilhelm og elgen.

Her driver skilpaddene og soler seg.

Apekatten ser om noen av de besøkende er i nær slekt - her har den tydeligvis fattet en viss interesse for fotografen...

Store gutt Carl Martin er parkens kuuleste i dag. Her med Monster caps og "Shell Bans".
 
 På veien tilbake fra Kristiansand til Skien, så stoppet vi også innom til Morten i Lillesand. Vi fikk noen koselige timer hos Morten, og her med egen "opplevelsespark" storkoste gutta seg. Vi håper å kan treffes litt oftere i årene som kommer!




 
Tante og onkel hadde ordnet med billetter til Stavernfestivalen, hvor blant andre Sting skulle ha konsert. Farmor passet de små, mens oss (u)ansvarlige foreldre forlystet oss på festival.




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar