fredag 3. mai 2013

Tøff jentetur med isbjørnmøte

Torsdag kveld dro Lone, Anette og Irene på skutertur til Kapp Schultz. Etter nesten to timers kjøring ankom vi hytta med godt mot og bra stemning. Kryssing av isen på Tempelfjorden og herlig solskinn kl 0100 er kult.

Utekos foran hytta. Herlig med sol hele døgnet. Vanskelig å vite hvor mye klokka er da.

Bildet er tatt kl 0230 natt til fredag. Helt herlig.

Vi parkerte like godt skuterne like ved inngangen til hyttene, slik at vi kunne ha litt kontroll på de. Har hørt at isbjørner liker skuterseter, nemlig.

Turister på tur. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene her i gjengen. Alt sikkerhetsutstyr man kan tenke seg er med og selvsagt kikkert og fotoapparat.


Grilling av spareribs og en kald øl gjorde ikke stemingen dårligere etter ankomst. Kos til langt på natt og speiding etter isbjørn. Men ingen isbjørn var å se, bare noen spor fra tidligere besøk, så vi la oss for å sove noen timer før retur til byen. Vi våknet av dunking på fredagsmorgen, og jammen sto ikke en binne med to små unger rett på utsiden av hytta vi sov på, den spiste litt på skuterne og sargezkassene. Litt av et show før frokost.

Bjørnespor rundt hytteveggene, men disse hadde blitt til for noen dager siden. Mon tro om det kommer en isbjørn i dag også?


Vi våknet brått etter noen få timer med søvn av en hul dunkelyd, og spratt opp. Isbjør på skuterne og kassene. Hva skal vi gjøre? Ta bilder eller skyte...???







 Binne med to unger som lekte seg mellom skuterne og hytta. Litt av et syn.
 







Lurer på hva som er her inne i hytta? Pulsen steg i alle fall til alle oss tre der inne.

1 kommentar: