søndag 22. januar 2012

Snøscooter og skøyter

I det herlige været som Longyearbyen kan tilby om dagen, er det bare å nyte vinteren. Mørketiden har blitt en en anelse lysere, vi har mørkeblå himmel, men lys horisont. Det er bare en uke til solen kommer mindre enn 6 grader under horisonten, da blir lyset fantastisk har vi blitt fortalt.

Helgens aktiviteter har stort sett vært skøyter, snøscooter, aking og gåturer. Lørdag var alle 4 gutta ute nesten hele dagen, minus 3 grader og vindstille, med lys i horisonten er topp. Irene av innendørs store deler av dagen for å lage tapas til kveldens middagsbesøk, familien Ulsnes Sommervold. Mathias hadde overnattingsbesøk av Niklas fra lørdag til søndag, det var stor stas, og guttene var veldig flinke.

Utsikt innover Advensdalen, søndag 22. januar.

Utsikt mot Endalen og Todalen søndag formiddag.

Pappa og Wilhelm kjører snøscooter. Tøffe gutter!

Mathias klar for en ny runde på skøytebanen. Det går unna i en fei.

Carl Martin i fint driv bortover isen.

Utsikt innover mot Sassendalen fra Advensdalen.

Søndag var vi ute alle 5 veldig mye av dagen. Det var dog litt kaldere i dag, men minus 11 grader er heller ikke ille så lenge det ikke blåser noen ting.

Legger ved en lite filmsnutt fra scootertur innover i advensdalen i dag.

Vi gleder oss veldig til lyset og solen dukker opp igjen, den herlige forsmaken vi får nå øker apetitten på sol enda mer. Det er merkelig hvordan man savner sola og lyset her oppe, noe som vi tok for gitt tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar