lørdag 25. februar 2012

Nydelig lørdag i Skaret.

Nok en nydelig dag dukker opp i Longyearbyen, og nok en gang velger vi å ta turen oppover Longyearbreen med snowboard og akebrett bak på scooterne. Temperatur i dag er minus 10, vi har null vind og sol (på toppene). Strålende!!!
Utsiktsbilde fra toppen av Skaret.
Sola skinner flott nedover Fardalen - noe særlig bedre kan det ikke bli. Her er vi omgitt av de beste snowboard- og akebakkene, og mobile skiheiser er det mange av!

Hjortfjellet i lys lue fra toppen av Skaret.

Solen titter fram fra sør - nå blir det 3 måneder med påskevær (?), hvor sola etterhvert skal stå høyt på himmelen hele døgnet...

Hjortfjellet, adventfjorden (nå islagt!) og Longyearbreen foran.

Carl Martin og kompis Peder kjører snowboard nedover mot Fardalen.Her er det minst 20-30 cm puddersnø.

Herlig på snowboard nedover bakken i dag.

Solnedgang på toppen av fjellet.

Wilhelm og mamma bak i sluffa på vei hjem igjen.


Pappa og Carl Martin tok en tur over på andre siden av fjorden for å beskue byen og fjellene rundt i solskinnet. De kjørte helt opp på Linken for å se best mulig.

Utsikt mot Longyearbyen fra Hjortfjellet.

Carl Martin på tur med pappa. Her ser vi Adventfjorden og Isfjorden i bakgrunnen. Også Isfjorden lever nå opp til navnet sitt.


Carl Martin prøver scooteren, mens den står i ro. Øvelseskjøring på hele veien hjem, hvor Carl Martin kjørte pent og forsiktig nedover fjellsiden og over Adventdalen,- god trening til han om noen år skal henge utenfor COOP'en på egen snøscooter...


Alt i alt en herlig dag med et fantastisk vær!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar