søndag 25. desember 2011

Jul på Svalbard

Juleaften ble for første gang feiret i vårt nye hjem her i Longyearbyen. Hele familien på fem koste seg med pynting og baking på forhånd. Gutta og Irene tok juleferie allerede tirsdag, og kunne kose seg hjemme noen ekstra dager før julen satte inn.

Julaften ble feiret rolig og fredelig i heimen, deilig lang frokost, nissegrøt til lunch, julegudstjeneste i kirken kl 1400,




middag med ribbe, medisterkaker, surkål og pølse hjemme hos oss selv,




og jammen kom ikke nissen på besøk også, med gaver til alle mann.






1. juledag gikk vi en fin tur hele familen rundt om Huset, Mathias på ski, Carl Martin med spark, Wilhelm i vogna si, inkudert en liten dupp, pappa og mamma med nye piggsko til fots. Super tur med fin stemning.





Pappa avsluttet turen med en topptur på Platåfjellet,





mens vi andre gikk hjem for å bygge lego, se TV eller spille litt. Koselig å avslappende dag for alle 5.

I morgen setter Irene og (små)gutta nesen sørover mot Ranum for første gang etter vi flyttet opp hit 16. august, det skal bli bra å få se solen igjen (mørket her oppe er konstant nå midt på vinteren, men sola har i alle fall snudd, og er på vei opp igjen). Carl Einar kommer etter den 30. desember for å feire nyttår sammen med svigers og svigerinne, før turen går mot Skien for barna og København for mamma og pappa. Hele juleferien avsluttes i Skien med barnedåp for hele gjengen den 8. januar 2012. Dette blir en flott og innholdsrik jule- og nyttårsferie - vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar