fredag 4. november 2011

Helg igjen!

Da var nok en arbeidsuke over. Carl Einar i full fres på flyplassen, til og med fungerende lufthavnsjef denne uka, siden Morten har var bortreist. Mye arbeid å ta tak i da...

Carl Martin og Mathias har gjort unna nok en uke i hhv 5. og 2 trinn med smil om munnen. Skolebussavgang utenfor husdøra kl 0800 er supert. Lettere å komme fram til skolen i tide da. Retur med skolebuss starter om en uke, så foreløping er det beina som tar de to ivrige elevene ned igjen.

Wilhelm storkoser seg i barnehagen, han er nesten ikke mulig å få med seg hjem igjen på ettermiddagen. Det er ikke noen tvil at han koser seg der oppe. Takk til alle voksne og barn i Polarflokken barnehage, avdeling Tundra. (Trine, Sigrid og Anne Gunn spesielt).

Irene jobber for fult som lærer i ungdomsskolen, fag matte, naturfag og samfunnsfag. Det har vært jobb hver eneste dag siden Wilhelm startet i barnehagen 7. september. Ikke noen problem å jobbe så mye man vil her oppe.

Er dog litt i tvil om det er dag eller natt for tiden, sol har vi ikke lenger og hver dag blir mørkere og mørkere. Se bare bildet som er tatt i dag.
Hjelp, hvordan skal dette ende?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar